Καλάθι αγορών
0  Προϊόντα: | 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Επιστροφές & ΑκυρώσειςΕπιστροφή προϊόντων - Υπαναχώρηση


Μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα που έχετε προμηθευτεί χωρίς κάποια επιβάρυνση και χωρίς να αναφέρετε το λόγο επιστροφής, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων που προμηθευτήκατε από το www.safetypro.gr.

Επιστροφές/αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο αν τα προϊόντα βρίσκονται σφραγισμένα στην αρχική τους συσκευασία, με όλες τις ετικέτες/ταμπέλες και είναι αχρησιμοποίητα.

Όλα τα έξοδα για την ασφαλή συσκευασία και επιστροφή, επιβαρύνουν τον αποστολέα. Το κόστος των αρχικών μεταφορικών δεν επιστρέφεται.

Σε περιπτώσεις παραγγελιών με δωρεάν έξοδα αποστολής, αφαιρούνται και αυτά από το τελικό ποσό της επιστροφής.

Για την επιστροφή προϊόντων θα πρέπει να έχει προηγηθεί σχετική συνεννόηση με το κατάστημά μας. επικοινωνήσετε πρώτα στέλνοντας e-mail στο info@safetypro.gr

Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος επιστροφής κάποιου προϊόντος, η safetypro διατηρεί το δικαίωμα της μη αποδοχής επιστροφής προϊόντων τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, ή έχει αφαιρεθεί η καρτέλα αναγνώρισης, (όπως γυαλιά, φίλτρα αναπνοής, φιλτρόμασκες, κ.α.) ή έχουν καταστραφεί ή δεν συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς τους και όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως η εγγύηση, το εγχειρίδιο λειτουργίας κ.α.

Η επιστροφή προϊόντων που αγοράστηκαν σε ειδική προσφορά δεν είναι δυνατή.

Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή προϊόντος επιβαρύνει εσάς εξ΄ολοκλήρου και η αποστολή θα πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών.

Η safetypro δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος που τυχόν προκληθεί κατά τη μεταφορά επιστροφής.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

Απαιτείται να έχει προηγηθεί επίσκεψη του προϊόντος στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της προμηθεύτριας εταιρείας και έγγραφη βεβαίωση περί της διάγνωσης της βλάβης της συσκευής, έτσι ώστε να θεωρηθεί ότι το προϊόν ήταν ελαττωματικό κατά την παράδοση (DOA).

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε και σε χρονικό διάστημα εντός τριάντα (30) ημερών απο την παραλαβή των προϊόντων και αφού πρώτα ελεγχθούν για την άριστη κατάσταση επιστροφής τους.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Εντός Αθηνών πάνω από 99€
Δυνατότητα επιστροφής
Δυνατότητα επιστροφής
μέσα σε 10 ημέρες
100% Αυθεντικά Προϊόντα
100% Αυθεντικά Προϊόντα
με εγγύηση γνησιότητας
facebook twitter youtube
NewsletterNewsletter
facebook twitter youtube
  Bank Cards 1 Bank Cards 2
© 2020 - safetypro.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
gr