Καλάθι αγορών
0  Προϊόντα: | 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τρόποι παραγγελίαςΥποβολή παραγγελίας  

Για να παραγγείλετε ένα ή περισσότερα προϊόντα από το www.safetypro.gr, θα πρεπει να συμπληρώστε όλα τα στοιχεία που απαιτούνται στο «Καλάθι Αγορών» και να τη στείλετε με e-mail στο www.safetypro.gr, ακολουθώντας σε κάθε βήμα τις οδηγίες που σας δίνονται.
Το καλάθι αγορών περιέχει συνοπτική περιγραφή του κάθε προϊόντος που επιθυμείτε να λάβετε, την τιμή του, τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει, απαραίτητες πληροφορίες για την αποστολή και παράδοση της παραγγελίας καθώς και πληροφορίες για τα έξοδα αποστολής. Με την ολοκλήρωση της αποστολής της λίστας παραγγελίας σας, η Safetypro θα σας στείλει επιβεβαίωση παραλαβής της αιτήσεως σας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 
Η παραγγελία σας θα γίνει αποδεκτή αφού πρώτα παραληφθεί από τη safetypro και κατόπιν επιβεβαίωσης της πληρωμής.
Σε περίπτωση που επιλέξετε την εξόφληση της παραγγελίας σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού γίνει πρώτιστος η κατάθεση της συνολικής αξίας. 
Παρακαλούμε να αναγράφετε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ως αιτιολογία στο καταθετήριο.
Για την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την κατάθεση που έχετε κάνει, αποστέλλοντας το καταθετήριο με email στο info@safetypro.gr  ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο 2168007059.

Το www.safetypro.gr  επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας και δεν παρέχει καμία εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που εμφανίζονται στο www.safetypro.gr  δεν είναι διαθέσιμο από τον κατασκευαστή ή έχει εξαντληθεί, τη στιγμή που έχει σταλεί η παραγγελία σας, H Safetypro θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει για τη μη διαθεσιμότητα του προϊόντος ή/και τη δυνατή ημερομηνία παράδοσης. Εάν έχετε ήδη πληρώσει για την παραγγελία σας, και εφόσον επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, θα σας επιστραφούν τα χρήματα εντός τριάντα (30) ημερών. 
Οι παραγγελίες που έχουν γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ακυρώνονται και παύουν να ισχύουν κατόπιν 48 ωρών εφόσον δεν ολοκληρωθεί η εξόφληση της συνολικής αξίας του προϊόντος.
Με την αποστολή της παραγγελίας σας επιβεβαιώνετε ότι είστε ενήμερος και ότι αποδέχεστε όλους τους « Όρους Χρήσης», τους όρους «Προσωπικών Δεδομένων» και τις υπόλοιπες πληροφορίες που αναφέρονται στο www.safetypro.gr  
 

Εκτέλεση των παραγγελιών σας

Για να παραδώσουμε την παραγγελία σας (με την απαραίτητη απόδειξη λιανικής πώλησης)  τα υποχρεωτικά στοιχεία που χρειαζόμαστε είναι: όνομα και επίθετο, Διεύθυνση παράδοσης, Πόλη, Νομός, περιοχή, ΤΚ, χώρα, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail).

Για να παραδώσουμε την παραγγελία σας εκδίδοντας Τιμολόγιο πώλησης (μόνο σε εταιρείες) τα επιπλέον στοιχεία που χρειαζόμαστε είναι:
- επωνυμία επιχείρησης / δραστηριότητα / ΑΦΜ, / ΔΟΥ / Επάγγελμα / διεύθυνση τιμολόγησης ή/και παράδοσης ώστε να μπορείτε να παραλάβετε στο χώρο σας, 
-τον αριθμό τηλεφώνου για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας αναφορικά με την παραγγελία σας, 
-την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email), ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις αναφορικά με την παραγγελία σας.
 
Κατόπιν δικής σας συγκατάθεσης και εφόσον μας έχετε χορηγήσει, είτε κατά την δημιουργία λογαριασμού μέλους, είτε κατά την εγγραφή σας στα newsletter μας και την προσωποποιημένη επικοινωνία, τα κατά περίπτωση ενδεχόμενα αναγκαία στοιχεία σας, παρέχετε η δυνατότητα εγγραφής ως εξής:
α) Ενημέρωση newsletters, για την αποστολή ενημέρωσης και των προσφορών θα πρέπει να μας δώσετε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email), με την εγγραφή και την αντίστοιχη συγκατάθεση σας, θα μπορείτε να απολαμβάνετε όλες μας τις ενημερώσεις και προσφορές που αποστέλλουμε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και μηνύματα κειμένου ή Instant messaging μέσω σχετικών υπηρεσιών (για παράδειγμα με SMS, Viber, Push Notifications κα).
Β) ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΟΥΣ, Για την δημιουργία Λογαριασμού Μέλους θα πρέπει να μας δώσετε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και να ορίσετε τους δικούς σας προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης.

Καθυστέρηση παραγγελίας. 
Για λόγους ανωτέρας βίας όπως ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργίες, σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας σε σχέση με την πληρωμή του( αν π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα) και είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή και μέσω e-mail επικοινωνία μαζί σας. Η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για την όποια καθυστέρηση σε αυτές τις περιπτώσεις.
Σε περίπτωση που λείπει κάποιο προϊόν από την παραγγελία ή σε περιπτώσεις ζημίας του προϊόντος, με αιτία αποκλειστικά και μόνο τη μεταφορά και όχι τη χρήση, αναλαμβάνουμε την ευθύνη και σας αποστέλλουμε το είδος άμεσα χωρίς καμία επιβάρυνση, δεδομένου ότι μας ενημερώνετε αμέσως την ίδια ημέρα της παραλαβής.
Μπορείτε να ζητήσετε ακύρωση μιας παραγγελίας στέλνοντας e-mail στο info@safetypro.gr Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι την στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Εντός Αθηνών πάνω από 99€
Δυνατότητα επιστροφής
Δυνατότητα επιστροφής
μέσα σε 10 ημέρες
100% Αυθεντικά Προϊόντα
100% Αυθεντικά Προϊόντα
με εγγύηση γνησιότητας
facebook twitter youtube
NewsletterNewsletter
facebook twitter youtube
  Bank Cards 1 Bank Cards 2
© 2020 - safetypro.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
gr