Καλάθι αγορών
0  Προϊόντα: | 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τρόποι πληρωμής


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Σημαντική Πληροφορία:Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 § 2 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, όπως ενδεικτικά άλλα όχι περιοριστικά τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή μέσω λογαριασμού πληρωμών, χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά.» Ως εκ τούτου οι παραγγελίες με αξία άνω των 500 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων θα πρέπει να εξοφλούνται με τους παραπάνω τρόπους. 

Το www.safetypro.gr για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρέχει την δυνατότητα πληρωμής με ένα από τους παρακάτω τρόπους:

● Πληρωμή με αντικαταβολή 
Όταν πρόκειται για παράδοση στο χώρο σας, μπορείτε να δηλώσετε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή και να εξοφλήσετε με μετρητά την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία στο χώρο σας, πληρώνετε το χρηματικό ποσό στον μεταφορέα.
Η πληρωμή με αντικαταβολή ισχύει μόνο στην Ελλάδα για παράδοση με courier και επιπρόσθετη επιβάρυνση 2,50€ (με ΦΠΑ).

Δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή στις παρακάτω περιπτώσεις:
-Για αγορές άνω των 200euro
-Για ειδικές κατηγορίες προϊόντων (τηλεφωνήστε για ενημέρωση)
-Για αποστολές στην Κύπρο Σε αυτές τις περιπτώσεις η εκάστοτε συναλλαγή χρειάζεται να εξοφλείται μέσω κατάθεσης/εμβάσματος ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

● Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Είτε πρόκειται για παράδοση στο χώρο σας, είτε για παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα, μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας σε συνεργαζόμενη τράπεζα.το κόστος αυτού του τρόπου πληρωμής είναι μηδενικό, επίσης μπορείτε πολύ εύκολα να μεταφέρετε τα χρήματα μέσω Web Banking.
Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους πιο κάτω λογαριασμούς επιλέγοντας την τράπεζα που επιθυμείτε παρακάτω:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμος Λογαριασμου: 5027098230215
IBAN: GR7201720270005027098230215   
SWIFT/BIC: PIRBGRAA

Δικαιούχος: ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΗΛΙΑ

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τον αριθμό παραγγελίας μαζί με το πλήρες ονοματεπώνυμο σας στο καταθετήριο ως αιτιολογία και να μας αποστείλετε με e-mail το παραστατικό κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να αναγράφεται απαραίτητα το ονοματεπώνυμο που δηλώσατε με την παραγγελία στο: info@safetypro.gr. 

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας να δίνετε στην τράπεζα, ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας που αναγράφεται στο email επιβεβαίωσης.    Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα. 

Εάν
ν η πληρωμή γίνει με μεταφορά χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό και η μεταφορά αφορά διαφορετικές τράπεζες η προμήθεια του εμβάσματος επιβαρύνει τον πελάτη/αγοραστή (OUR)
Σε περίπτωση που πελάτης δεν το λάβει υπόψη κατά την μεταφορά Θα επικοινωνήσουμε μαζί του για να καλύψει το κόστος της τραπεζικής προμήθειας πριν γίνει η αποστολή της παραγγελίας)


● Πληρωμή στην έδρα μας
Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο παραλαβής την έδρα μας, μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά κατά την παραλαβή του προϊόντος. 
 

ΓΓια οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα Τηλέφωνα άμεσης εξυπηρέτησης: 2168007059 / 6949230056, ή στέλνοντας e-mail στο: info@safetypro.gr

Επιστροφή προϊόντων - Υπαναχώρηση Μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα που έχετε προμηθευτεί χωρίς κάποια επιβάρυνση και χωρίς να αναφέρετε το λόγο επιστροφής, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής που προμηθευτήκατε από το www.safetypro.gr. 
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Εντός Αθηνών πάνω από 99€
Δυνατότητα επιστροφής
Δυνατότητα επιστροφής
μέσα σε 10 ημέρες
100% Αυθεντικά Προϊόντα
100% Αυθεντικά Προϊόντα
με εγγύηση γνησιότητας
facebook twitter youtube
NewsletterNewsletter
facebook twitter youtube
  Bank Cards 1 Bank Cards 2
© 2020 - safetypro.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
gr