Καλάθι αγορών
0  Προϊόντα: | 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΤΑΙΡΙΑ


Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

To www.safetypro.gr διαθέτει συνεργάτες με πολυετή εμπειρία από τις ένοπλες δυνάμεις τη βιομηχανία και τη ναυτιλία, αυτό μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε με σιγουριά τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες που μας εμπιστεύονται. To www.safetypro.gr  δραστηριοποιείται στους πιο κάτω τομείς:

α) Τομέας τεχνικής ασφάλειας και ειδικότερα στο www.safetypro.gr εξειδικευόμαστε με τη διακίνηση εξοπλισμού ατομικής προστασίας οπως: 
  • Προστασία αναπνοής(φιλτρόμασκες, μασκες ημίσεος & Ολοκλήρου προσώπου & φίλτρα, αναπνευστικές συσκευές κ.α),
  • Ανίχνευση αερίων (φορητοί ανιχνευτές, σωληνίσκοι μέτρησης, αντλίες για σωληνίσκους, συσκευές μέτρησης αναπνεύσιμου αέρα & καθαρού οξυγόνου κ.α),
  • Συστήματα διαφυγής από επικίνδυνα περιβάλλοντα,
  • Προστασία σώματος (στολές χημικής προστασίας, γυαλιά, κράνοι, κ.α.),
  • Ανίχνευση αλκοόλ (ηλεκτρονικά αλκοολόμετρα & σωληνίσκοι ανίχνευσης αλκοόλ)
  • καταδυτικών υλικών ρυθμιστές πίεσης φιάλες, ατομικός εξοπλισμός κ.α.),
  • αεροσυμπιεστών,

β) Τομέας στρατιωτικών ειδών από καταδυτικά υλικά και συσκευές έως ατομικό εξοπλισμό κ.α.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μας αποτελείται από επαγγελματίες, και όπως και εμείς, είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί στην επιλογή των καταλληλότερων και ασφαλέστερων υλικών που θα χρησιμοποιήσουν.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και να σας προσφέρουμε συνδυασμένα πακέτα εξοπλισμού και προγραμμάτων συντήρησης βασισμένα να καλύψουν τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.  

Η συλλογή προϊόντων από αγαπημένα BRANDS συνεχώς αυξάνεται για να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών μας, οι οποίοι θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με την ποικιλία και την άριστη ποιότητα που προσφέρουν τα προϊόντα μας. Με εγγύηση την μακρόχρονη πείρα επιλέγουμε με αγάπη και μεράκι μοναδικά προϊόντα δίνοντας βάση τόσο στη λεπτομέρεια της κατασκευής όσο και στη συνολική αισθητική και προσφέρουμε μία τεράστια ποικιλία επιλογών που συνδυάζουν ιδανικά τη σχέση ποιότητας-τιμής και ανταποκρίνονται πλήρως στις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

To τρίπτυχο «ποιότητα-εξυπηρέτηση-χαμηλές τιμές», αποτελεί τον κεντρικό άξονα φιλοσοφίας του ηλεκτρονικού καταστήματος www.safetypro.gr 

Στο www.safetypro.gr προσπαθούμε συνεχώς να προσθέτουμε υλικά που σας χρειάζονται μέσα στην μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας.

Ο κατάλογός μας αυξάνεται καθημερινά, παρόλα αυτά, σε περίπτωση που περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και δεν μπορείτε να βρείτε κάποιο υλικό που αναζητάτε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ως εξής:

α) Τηλεφωνικά στον αριθμό 2168007059 για την Ελλάδα και 99034914 για την Κύπρο, Ώρες επικοινωνίας & εξυπηρέτησης πελατών μας Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-15:00

β) Τηλ Παραγγελιών: στον αριθμό 6949230056 για την Ελλάδα και 99034914 για την Κύπρο Ώρες Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-21:00 

γ) Με ηλεκτρονικο ταχυδρομειο στο E-mail:info@safetypro.gr,  Ώρες 12/7, θα χαρουμε να καλύψουμε την επιθυμία σας. 
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Εντός Αθηνών πάνω από 99€
Δυνατότητα επιστροφής
Δυνατότητα επιστροφής
μέσα σε 10 ημέρες
100% Αυθεντικά Προϊόντα
100% Αυθεντικά Προϊόντα
με εγγύηση γνησιότητας
facebook twitter youtube
NewsletterNewsletter
facebook twitter youtube
  Bank Cards 1 Bank Cards 2
© 2020 - safetypro.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
gr